LUONTOMATKAILIJAN YLÄKEMIJOKI

neljä vuodenaikaa - tuhat maisemaa

kauniit kukatJylhät vaarat ja runsaat vesistöt tarjoavat matkailijalle loistavat mahdollisuudet omatoimiseen luonnossa liikkumiseen.
Jokivarren virkeät kylät majoittavat vaativankin matkailijan ja monipuoliset palvelut takaavat, että vieraat viihtyvät pitempäänkin.

Retkeilijä löytää Auttikönkään, Kivaloiden ja Kaihuanvaaran vaihtelevista maastoista retkeilyreittejä ja luontopolkuja, jotka johdattavat samoilijan vanhoihin metsiin ja harvinaisiin lehtoihin.

Yläkemijoki on eittämättä Lapin hienoimpia vesiretkeilyalueita.
Kemijoki, Auttijoki ja Vanttausjärvi sekä alueen muut vesistöt veneenlaskupaikkoineen soveltuvat hyvin veneilyyn, melontaan ja kaikenlaiseen kalastukseen.

Alueemme lukuisat moottorikelkkareitit/-urat ja talviset autourheilutapahtumat tarjoavat moottoreiden jyrinää ja vauhdin hurmaa.
Rauhallisempaa nautiskelua kaipaavat lumimatkailijat suunnistavat verkkaisille hiihtoretkille jokivarren kylien luontoladuille.

Luonnossa liikkuja voi pysähtyä levähtämään ja tulistelemaan lukuisille nuotiopaikoille ja laavuille. Yläkemijoen upeat maisemat avautuvat parhaiten näköalatorneista.

Katsele kauas, näe tuhat maisemaa ja anna ajatusten levätä...

Rovaniemi Yläkemijoki - Aluelautakunta ©2013   |  Kirjaudu sisään